Transport si retururi

         Solutii de livrare:

Curier rapid 15 RON

Posta Romana, 15 RON - numai pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat.  


           Returul produselor


Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris magazinul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele pot fi returnate numai printr-o firma de curierat si numai daca sunt in aceleasi conditii in care au fost primite, nu sunt deteriorate si nu prezinta semne de uzura.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca magazinul sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.
Contravaloarea marfii returnate va fi inapoiata, prin transfer bancar, in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, magazinul va considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului.

Nu se pot returna produsele achizitionate de societati comerciale si cele care se aduc pe comanda speciala. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.